Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2018 18:07 - ДЕМОНЕ ЧЕР, СКРИЙ СЕ!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 948 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Демоне чер, скрий се!

Позволи на истината свята

да залее днес Земята.

Не погубвай старо, младо,

рода Аспарухов, наше чадо!

Запази земите наши,

срази убийци и апаши,

слугите свои, слухове зловредни

прокоби, карма и магии черни!

Силата човешка знам ще победи,

но ти Демоне се спри или…Умри!

https://www.youtube.com/watch?v=AtWtDlp6Aj0

поезия и клип А.Х.Т.sekirata cekupama


image






Гласувай:
3



1. sekirata - 1. sekirata - https://www/watc...
14.10.2018 14:29
1. sekirata - https://www/watch?v=lhTpE2ikgK0
10.10 23:56
ЛОДКА В РЕКАТА-МИМИ ИВАНОВА
цитирай
Редактирай | Изтрий
2. zaw12929 - Реши да замълчи, да забрави за вс...
12.10 06:25
Реши да замълчи, да забрави за всичко и да отиде за няколко дни на село. А може би трябваше да иде на лекар или в полицията, но си беше чист, натурален българин, а българите не правят така, те са по принцип- „Нищо не видях,нищо не чух,не ме интересува“. След няколко дни се прибра и реши да иде на риболов по друг маршрут разбира се,реката е голяма. Но….лодката му я нямаше, просто я нямаше, беше се изпарила някак си.Реши на мига да отиде в полицията,но се спря,защото не знаеше какво още можеше да му се случи
цитирай
Изтрий
3. sekirata - ПРОБЛЕМ...ПАК! Е, СЕГА КАКВО СЪМ НАРУШИЛА,ОБИДИ,ИМЕНА...???!!! КАКВО ИМА ТА ПАК АЗ СЪМ ТРЪН В ОЧИТЕ НА ЕДНИ И СЪЩИ?!
12.10 19:59
НЕ МОГА ДА ПУСКАМ ПОСТОВЕ В ДВАТА СИ ПРОФИЛА ЗА РАЗКАЗИ- ЖУПЕЛ И СЕКИРАТА- ЗА ПОЕЗИЯ И СТАТИИ
НЯКОЙ МЕ Е БЛОКИРАЛ ГЕКИПЧА-ТОВА С КАРТИНКИТЕ
НЕ ПУСКА ПОСТОВЕТЕ МИ И НЯМАМ КОЙ ЗНАЕ КАКВА ПРИЧИНА И СЪМНИТЕЛЕН ПОСТ ПУСНАТ, НО ЯВНО, ЧЕ Е АСТРОЛОГА .НА ЕДИН КОМЕНТАР ГО РЕЗНАХ ВСЪЩНОСТ ИЗТРИХ МОЯ И ТОЙ ОСТАНА ТАМ, ЧЕ СИ ПИШЕ САМ

ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА СИ МИСЛЯ
цитирай
Редактирай | Изтрий
4. sekirata - https://www/watch?v=9cMmSKfS-bU
14:05
nadqwam se 4e znaete, 4e edna pti4ka prolet ne pravi

vijdate i mene kak me rediat i to ot pleven nai veche

BG veche q nqma i towa e -i sega mangalite po obiad sa naduli maanetata ot vhoda si i nqma policia ama kunti kwartala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chuwstvo za beznakazanost imat i s prawo vurshat 4ernata rabota na soros i rotshild

a boiko i wsi4kite nashi PARTIIKI sa tehni SLUGI

NARODA MRE OT STRAH

I KOI NAROD, TO KOI OSTANAHA U NAS?

QVNO BLOKIRANA SUM BEZ PRAWO DA POMESTWAM
A MI SE MOLEHA DA SE WURNA W SAITA EDNO WREME SLED KATO ME IZTRIHA 2009

planini razni krumowci trolowe astrolozi i kakwi li ne-pulen haos

i nikakuw kontrol qwno otwun se durpat koncite i tuk!

PISHA OT DRUG KOMP

VSE TAIA

PROFILITE MI SA BLOKIRALI SAMO DA CHETA ISKAT ! AMI NEMA DA 4ETA GLUPOSTITE IM IMA I DR SAITOWE. towa ako ne e reket zdrawe mu kajete

da sa samo te bogoizbranite ami sami da se 4etat

we4e znam .....wsi4ko razbrah.....

"U DOMA NE GORI, NO ZASHTO U VUTE NE GORI"

GOSPOD WSI4KO WIDI KAKWO SE PRAWI S MEN I TRUDA MI! BUDETE SIGURNI, OSOBENO AKO WINOWNITE STE ROMI I TURCI!

NISHTO WE4NO NQMA!
NISHTO.
цитирай
цитирай
Редактирай | Изтрий
2. sekirata - 10. 10 23:55 - КРАЙ РЕКАТА /всяка ...
14:27
10.10 23:55 - КРАЙ РЕКАТА /всяка прилика с действителни лица Е случайна/
автор: sekirata категория: Изкуство
прочетен: 99 коментари: 4 гласове: 10


Бягаше за здраве. Нищо лошо ,че съчетаваше здравословното с полезното.Чужденецът,толкова близък и стана,а тя тичаше все по бързо и се озърташе дано се покаже по бързо,някак си усещаше,че има и трети,който ги следи. Нямаше как, вече беше доста далече от хората,които като нея бягаха за здраве.Мястото беше не чак толкова оживено,но тя мислеше само да размени няколко приказки и да поеме плика с документите,които бяха толкова важни за нея,за работата и,за целта която си беше поставила да изобличи цялата тази мафиотщина около нея и сънародниците и. Нищо чудно,че точно чужденец и помага,а тази сянка, която усещаше,че върви по нея явно ще го изпревари. Докато се усети намери се повалена на Земята.Нечия ръка и запуши устата и блъскаше лицето и в пръста,влачеше я към храстите встрани от алеята. После всичко стана черно и потъна в мрак.
Полунощ. Няколко кървави петна по асфалтовата настилка на алеята се къпеха в лунен блясък и изглеждаха толкова зловещо на фона на писък на птица в близката гориста местност,че нямаше как да не се забележи това от човек в лодката в голямата река. Човекът беше рибар,но това което видя го накара да забрави защо е излезнал на риболов и се е отклонил от мястото , където по принцип ходеше .Нещо го караше да подкара лодката нататък,но я държеше все пак далече от брега и алеята. Не беше пил,много добре е и с зрението,но не искаше да повярва , че това е дух. Не вярваше в тези неща. Видение ли бе или истина? Жената беше красива с дълга руса коса и се рееше във въздуха над гористата местност. Последваха някакви звуци,които първо рибарят не разбра,но като че ли нечий глас започна да му превежда и в главата направо идваха думите.Гласът не беше нито женски ,нито мъжки,глас като минал през ток, през компютър.

-Не,остави ме,пиян си! Кой те изпрати,какво ти обещаха? Колко пари?

Защо точно мене,нима и Той е замесен,заплашен…нима?! Нали имахме за бъдещето ни планове с него,нали все още се обичахме?!

Това се повтаряше неистово до втръсване с усилване на звука и човекът едва издържаше,но видението се уголемяваше и насочваше към реката,като че ли показваше посоката , която взима този, на който говори жената . После се смаляваше и притихваше,стенеше,което човекът вече не издържа и подкара лодката. Два дни след това беше като болен и не смееше да се покаже навън,усещаше болка в главата,а и гледаше все пак телевизия. Не им вярваше много, но този път го взе на сериозно и разбра,че наистина е бил обект на някаква сила. Реши да замълчи, да забрави за всичко и да отиде за няколко дни на село. А може би трябваше да иде на лекар или в полицията, но си беше чист, натурален българин, а българите не правят така, те са по принцип- „Нищо не видях,нищо не чух,не ме интересува“. След няколко дни се прибра и реши да иде на риболов по друг маршрут разбира се,реката е голяма. Но….лодката му я нямаше, просто я нямаше, беше се изпарила някак си.Реши на мига да отиде в полицията,но се спря,защото не знаеше какво още можеше да му се случи,както е тръгнало.Така от акъла си, от какво ли пак замълча и прежали лодката си, тя и без това беше за смяна, имаше нужда от сериозен ремонт. Слънцето силно препичаше и реката приказно блестеше,беше като жива, като че ли искаше да разкаже на хората за нещо,да ги предпази,но само човекът чу пак този глас-„Исках да бъда полезна,исках да Ви помогна,хора добри“.

автор А.Х.Т.sekirata cekupama
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5239743
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28490
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031